ELEMIS este…

ELEMIS este Brandul de Lux # 1 din Marea Britanie in domeniul tratamentelor si produselor pentru fata si corp.   Wellbeing-ul fetei si al corpului, stau in centrul atentiei ELEMIS. Fiecare formula revolutionara ELEMIS, este rezultatul inovativ al stiintei si al resurselor pe care ni le ofera natura, dezvoltate de o echipa pasionata de cercetatori, oameni de stiinta si experti in cosmetica.

Elemis este un deschizator de drumuri ce ofera tratamente si produse inovante, testate clinic, un jucator important care influenteaza tendintele mondiale in industria produselor cosmetice si spa-urilor.

Experienţa este exceptionala, iar rezultatele sunt reale. ELEMIS este prezent in peste 1600 de spa-uri si saloane de lux,155 ELEMIS Travel SPA de pe vasele de croaziera sau din cadrul companiei aeriene British Airways, in peste 150 de magazine din intreaga lume. Anual, peste 6,5 de milioane de persoane beneficiaza de tratamente ELEMIS. Combinatia perfecta dintre ingredientele naturale puternice, cu tehnologia de ultima generatie si testele dovedite clinic, a permis brand-ului ELEMIS sa aduca pe piata cele mai renumite produse cu efect anti-imbatranire si tratamente pentru SPA-uri, pe care industria frumusetii le-a vazut vreodata.

 

ELEMIS se dedica exploatarii ecosistemului global, sprijinind comunitatea. Plantele de baza folosite de ELEMIS provin din toate colturile lumii si sunt alese cu grija pentru unicitatea, puterea, proprietatile  si eficacitatea lor, iar oamenii de stiinta  le combina astfel incat sa rezulte formule revolutionare si de ultima generatie.

Vizitati: www.adda-shop.ro

 

#tratamente cosmetice  # spa # tendinte #industria cosmetica  #elemis #adda shop  #saloane de lux # produse cosmetice #produse anti-age #travel spa  # skin care # beauty face #face treatments #anti age treatment #anti- age cream # face serum # eye serum

 

NICIUN COMENTARIU