Provocare Alist Nivea Cellular

0
2117

Am testat un produs nou de beauty!

Echipa de la A List Magazine m-a provocat sa testez un nou produs anti-age. Nivea Cellular este fillerul cu un continut de 5x mai mare in acid hialuronic , acea componenta magica care ajuta tenul sa se hidrateze si sa-si mentina supletea.
Eu sunt tot timpul atenta la produsele anti-age de calitate care apar si Nivea este un brand cu traditie in frumusete asa ca am acceptat sa testez produsul care se lauda ca dupa 14 zile de folosire zilnica , vezi diferenta!
Zis si facut!
Mi- a placut din prima senzatia de catifelare la aplicarea pe pielea mea. Textura produsului are de la mine nota 10.
Apoi, ambalajul! Fiola este resigilabila asa ca o pot aplica usor.
Desi am un ten mixt am simtit cum serul patrunde usor in piele si nu lasa urme.
Intrucat imi iau provocarea in serios, mai ales ca e vorba despre frumusetea si sanatatea tenului meu, m- am dat in fiecare zi cu serul, uitandu-ma la orice urma de efect care ar fi aparut in decursul acestor zile. In afara de luminozitatea tenului, n-a aparut vreo reactie adversa, puncte de grasime sau puncte negre.
Concluzia? Dupa mai putin de 14 zile, tenul meu arata mai stralucitor, ferm si cu atenuarea ridurilor fine de la ochi. E de bine, zic!😉❤️#alistmagazine #testare #produs #antiage #nivearomania #cellular #serum #filler #acidhialuronic #frumusete #sanatate #infrumusetare #testimonial #facecream #niveacream# beautytips #eyeserum #collagen # hidratare #wrinklesserum #healthyskin #softskin #niveaserum #niveabrand #beautyproduct #shinyskin #velvetskin #niveatreatment

NICIUN COMENTARIU