Imi place sa fiu organizata atunci cand plec in vacanta sau intr-un scurt sejur de business.
Imi fac un traseu imaginar cu lista de destinatii si obiective turistice apoi imi pregatesc tinutele ca atare. Ma documentez despre stilul vestimentar si ma focusez pe cateva piese ‘must carry with me’.

Palm Beach este The Place to Be cand vrei sa fi remarcata asa ca trebuia sa imi aleg tinutele cu mare grija. Nici prea opulent, nici simplu. Premium si classy, like a lady!

Pentru a-mi atinge scopul, m-am dus in Baneasa Shopping City la magazinul Liu Jo. Imi place mult sa-mi cumpar haine de la ei pentru ca au o colectie cool pentru femei care stiu sa isi puna in evidenta stilul si clasa. Acolo gasesti haine care te imbraca cu personalitate si nu in…’ etichete’.

Brandul italian, lansat de fratii Marchi in anul 1995 este un Must Have in garderoba mea. Pana la urma, italienii sunt Moda nu fac Moda😎! Cert e ca am dat lovitura cu tinutele mele Liu Jo. Le-am purtat in Palm Beach si in Boca Raton, primind complimente de la doamnele care etalau tinute elegante, iesind din magazinele luxuriante cu pungile de firma luate imediat din mainile lor de catre soferul limuzinei. Band cafeaua la restaurantul celui mai elegant, vechi si scump hotel, The Breakers, o doamna distinsa mi-a zambit si mi s-a adresat politicos:” I love this dress. Where did you get it?”

De la valetul care mi-a deschis galant portiera masinii pana la o starleta care a intrat in vorba cu noi pe strazile cochete, Palm Beach a aflat ca au trecut doua romance elegante pe acolo! In lumea milionarilor, acolo unde banii fac regula si imaginea te propulseaza pe scara sociala…

NICIUN COMENTARIU