Am descoperit acest sport, pole fitness sau in limbajul comun, dansul la bara, cand am fost invitata la emisiunea “La Maruta” ca sa povestesc despre calatoria mea in Argentina.
Catalin Maruta, un maestru in a lansa provocari neasteptate, mi-a propus sa incerc dansul la bara si sa revin in emisiune cu un moment inedit. Intrucat eu sunt foarte deschisa la a incerca lucruri noi si afland cat de benefic este dansul la bara , o forma extraordinara de stretching ceea ce mi-a recomandat doctorul pentru spondiloza lombara, m-am dus la prima ora la Vertical Fit Studio in Bucuresti, strada Barajul Arges nr.41E.
Am fost intampinata cu zambete calde si cu promisiunea ca voi avea o experienta de neuitat.
Dupa doar prima ora, eram deja dependenta de acest sport. Este fenomenal!
In afara faptului ca iti lucreaza toti muschii, ca ajungi sa asculti semnalele corpului tau, esti intr-o completa armonie cu tine insati. Spinurile la bara iti pun la incercare forta, concentrarea, determinarea de a reusi iar fiecare miscare iti certifica faptul ca nimic nu este imposibil. Indiferent de cum arati, ce varsta ai, cate kilograme in plus ai, esti femeie si devii constienta de farmecul dar si de puterea corpului tau.
Va indemn sa incercati!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ