Traditia pe litoralul romanesc este ca in ultimul weekend de vara sa se petreaca pana dimineata. Toate cluburile organizeaza petreceri cu tematica, concerte cu trupe renumite, cu jocuri de artificii, muzica, meniu si bautura. Ca asa-i la mare! Eu am ales sa petrec la clubul Quando intrucat au anuntat concert Goran Bregovic cu orchestra sa Weding&Funeral. Asa ceva nu era de ratat! Mi-am ridicat antenele si am aflat cum pot intra in posesia unor bilete, am rezervat o masa VIP langa scena , masa care venea la pachet cu Moet Chandon Ice Imperial Rose!

Zis si facut!

Am vorbit cu colegii mei de la Neptun Tv ca sa facem si un material pentru Stiri si uite asa am ajuns eu reporter in acea seara.

L-am pandit pe Goran Bregovic, cu mesaje de implorare catre organizatori ca sa ma lase sa-i iau un interviu sau macar sa fac un Selfie cu el… A fost mai greu decat am crezut. Am aflat ca nu ii place sa fie deranjat inainte de concert. Nu sta la interviuri si se strecoara imediat in culise, fara sa ridice capul…

Ofticata ca nu am avut succes ca reporter de stiri, l-am prins intr-un Live pe Facebook si m-am ales cu un interviu cu regizorul si prieten bun al meu, Dan Chisu. Mult mai interesant!

Pana la urma, seara a fost o reusita, am dansat pe muzica lui Bregovic chiar daca auzeam si alt gen de muzica de la vecini… Loft, Breeze etc.

Luna era pe cer, briza se potolise iar lumea se distra luandu-si la revedere de la Marea Neagra…

NICIUN COMENTARIU