In cei peste 40 de ani de activitate, grupul Boney M. a castigat 18 albume de platina, 15 de aur, a lansat peste 200 de single-uri si a vandut peste 200 de milioane de materiale peste tot in lume. Sunny, Daddy Cool, Rasputin, Ma Baker, Rivers of Babylon si Brown Girl in the Ring au fost melodiile cu care eu am crescut, am dansat pe ele, am organizat cele mai cool petreceri cu colegii mei de scoala si prieteni.

Ideea ca eu as putea sa ii intalnesc odata fata-n fata era aproape imposibil pentru mine de conceput.

Si totusi, daca iti doresti mult un lucru, s-ar putea ca acesta intr-o zi sa ti se indeplineasca. Intamplator m-am intalnit cu Christian Raetscher de la compania GQEntertainment , care aduce artisti si trupe faimoase sa concerteze in Romania. Era cu trupa BZN la un eveniment si uite asa, am reusit sa fac o poza cu trupa si mai mult, un Live pe Facebook.

Cand am auzit ca proiectul special “Batalia Hiturilor” ii aduce si pe cei de la Boney M, inima mi-a tresarit. Am indraznit sa-l intreb pe Christian daca as putea sa-i cunosc. Mi-a spus: DA!

Atat de simplu a fost. A doua zi am primit un telefon de la PR-ul companiei, Monica Apostol, spunandu-mi locul si ora la care ma voi intalni cu celebra solista a trupei Boney M, Maizie Williams!

Cu multe emotii, m-am dus la acea intalnire…

Urmariti in acest film tot ceea ce mi s-a intamplat in seara de 4 decembrie, cand Boney M si BZN au concertat live la Sala Palatului!

NICIUN COMENTARIU