Gerovital este brandul pe care l-am vazut tot timpul stand pe noptiera sau in baia mamei mele. Am crescut cu ideea ca mama mea este frumoasa datorita cosmeticelor acestea si micile cutii rotunde cu capac albastru m-au atras de fiecare data, curiozitatea facandu-ma sa bag degetul in crema alba si fina, cu textura catifelata si sa miros usor parfumul ei discret.

Dupa ceva ani, iata-ma la 46 de ani declarand cu sinceritate ca Da, acestea sunt cosmeticele care imi mentin tineretea, frumusetea, prospetimea si sanatatea tenului meu. Le folosesc cu sfintenie si m-am bucurat nespus de mult ca am avut ocazia sa colaborez pe un proiect extrem de frumos cu celebra companie care le produce, Farmec.

La sedinta foto, realizata pentru campania “Mistic 7” cu colectia de camasi albe creata de designerul Dorin Negrau, mi-am pregatit fata pentru machiajul solicitat , folosind Complexul anti-age H3 care contine

–          Acid Hialuronic care asigură tenului matur nivelul optim de nutriţie şi hidratare, restaurând bariera hidro-lipidică de protecţie.

–          Vitamina E care limiteaza stresul oxidativ, protejeaza acidul hialuronic, fibrele de colagen si elastina proprii pielii.

–          Juvinity care intarzie imbatranirea metabolica si a nucleului celulelor, revigoreaza replicarea celulara.

Acestui complex anti-age ii sunt asociate si alte principii active in functie de destinatia fiecarui produs. Formularile cremelor sunt semigrase si grase, bogate in uleiuri, ceruri si grasimi naturale cu mare putere de reconstructie celulara astfel ca mie imi place sa le folosesc in special cand stiu ca voi purta un machiaj de scena, de televiziune care agreseza foarte tare tenul si pielea.

Dovada sanatatii tenului meu este in pozele realizate de-alungul timpului si, mai mult, eu refuz sa le retusez in Photoshop mai mult decat este strictul necesar pentru luminozitatea pozei. Vreau sa arat bine la orice varsta, vreau sa fiu naturala si pentru asta, folosesc cosmeticele Gerovital in fiecare zi.

NICIUN COMENTARIU