De ziua mea am realizat un film despre ritualul meu de frumusete. La varsta de 47 de ani, recent implinita, pe langa metodele clasice de intretinere a tenului meu, suplinesc si cu cosmetice performante pentru a ajuta la rejuvenarea pielii, la refacerea celulelor. Am inventat chiar si un nume pentru noul meu ritual de frumusete: AHAHAH! Adica de 3 X Acid hialuronic, administrat pe cale orala prin shake-uri nutricosmetice, pe cale manuala prin serul minune de la Farmec, Gerovital Evolution si, odata pe an, prin filler injectabil in ridurile mai pronuntate de la colturile gurii.

Acum va povestesc mai in detaliu despre serul Evolution. Este un ser bogat în Acid hialuronic pur şi lipozomal 6%, vitamina C lipozomală, SOD, GP4G şi Trylagen cu efecte antiage, de umplere și netezire a ridurilor, de refacere a funcţiei de barieră a pielii şi de hidratare intensă.

Testat dermatologic!

Are urmatoarele ingrediente active: Acidul Hialuronic pur are efecte intensiv hidratant acţionând dual, prin refacerea rezervelor hidrice la suprafaţa pielii şi diminuarea pierderilor transepidermale de apă. Lipozomii cu Acid Hialuronic pătrund în piele şi umplu ridurile din interior, astfel ridurile şi liniile fine fiind mult diminuate.
Alături de SOD, Vitamina C este unul dintre cei mai puternici şi eficienţi antioxidanţi naturali cunoscuţi, contribuind la blocarea reacţiilor oxidative şi a proceselor distructive cauzate de acestea. Ajută la inhibarea formării excesului de melanină cu atenuarea petelor pigmentare existente şi prevenirea apariţiei altora noi.
Lipoceravitul C întăreşte funcţia de barieră a pielii prin refacerea straturilor hidro-lipidice şi creşte capacitatea de retenţie de apă a acesteia.

Eu il utilizez  dimineaţa şi seara, aplicând două-trei picături pe faţă, gat si piept, după ce pielea mea a fost curăţată şi tonifiată. Asociez  serul cu crema de întreţinere zilnică.

Pentru ca sunt…femeia cu farmec!

Styling by: Ana Nechita Amelian

Make-up by: Ana Cucuta

Hair by: Adi Constantin

Video by: Remus Agatinei, Agaphoto

NICIUN COMENTARIU