Dragele mele, stiti ca de fiecare data cand aflu lucruri noi si frumoase, care ne permit sa ne rasfatam, vi le dezvalui imediat. De aceea, eu am realizat acest film ca sa va ofer detalii despre ultima campanie Vichy. Eu am achizitionat crema Neovadiol Complex Substitutiv, pe care am ales-o dupa necesitatile si problemele intampinate de tenul meu matur si am primit cadou in trusa, o solutie micelara demachianta Purete Thermale.

Daca si voi vreti sa oferiti cuiva drag de sarbatori aceasta trusa iata ce puteti face. La cumpararea unei creme de zi din trusa voastra primiti cadou o solutie micelara demachianta Purete Thermale si va puteti inscrie intr-o tombola pentru a castiga premii Vichy pentru voi si cineva drag: una dintre cele 3 experiente Vichy la SPA sau unul dintre cele 10 ritualuri complete de ingrijire Vichy, fiecare dintre premii fiind pentru 2 persoane!

Este foarte important de retinut ca exista patru astfel de truse, fiecare cu crema specifica pentru tenul vostru! Indiferent de specificul si problematica tenului vostru, puteti alege una dintre aceste crème si veti primi solutia micelara demachianta cadou. Aceasta campanie se desfasoara EXCLUSIV in farmacii!

Va recomand sa intrati pe Vichy pentru a afla mai multe informatii despre aceasta campanie Vichy de sarbatori: mecanismul campaniei, descrierea produselor din truse, lista de farmacii unde puteti achizitona aceste truse.

Va doresc sarbatori fericite cu multe cadouri frumoase!

 

NICIUN COMENTARIU