Vara asta am avut ocazia sa imbin placutul cu utilul. De fapt, peste tot unde ma duc, asta fac! Sunt invitata in locuri frumoase, pentru a prezenta evenimente si pentru a promova hoteluri, destinatii, restaurante, locuri si servicii care ma inspira. Nu degeaba promovez eu viata traita inteligent!

La invitatia hotelului Iaki din Mamaia, cel care il are in spate pe inegalabilul Gica Hagi, am petrecut un sejur superb, beneficiind de toate serviciile hotelului. Spa, piscina, magazinul Designers Signature cu produse create de designeri romani, restaurant, plaja si, nu in ultimul rand, de evenimentele organizate pentru clientii hotelului pe care eu am avut onoarea sa le prezint ca MC.

Astfel, am cunoscut oameni talentati precum hairstilistul Marc Yaacoub care este din Liban dar traieste in Constanta impreuna cu familia sa. Am fost rasfatata la salonul lui, pregatindu-ma pentru seara Summer Fashion care a avut loc la piscina hotelului.

Parada de moda in care s-au prezentat tinutele de inspiratie folclorica romaneasca, create de Izabela Mandoiu accesorizate cu pantofii creati de tanarul Sergiu Grosu, a smuls ropote de aplauze iar lumea a intrat in delir la aparitia artistului Mihai Traistariu!

Rochia mea in volane cu bretele din perle albe semnata Daniela Cristea, a  fost alegerea perfecta pentru gazduirea unui eveniment asa de elegant.

Dup ace s-a terminat party-ul , pentru ca lumea nu doarme ci petrece pana-n zori la mare, am fugit pana-n Vama Veche si m-am lasat dusa de val, dansand pe ritmuri de samba si rumba, tango si salsa, band un Mojito, abordand o tinuta in stil flower power cu accesoriile de la Meli Melo si flip flops de la LPB Shoes Romania.

Dimineata in zori, m-am trezit si am prins rasaritul de soare din camera mea cu vedere la mare, la hotel Iaki!

Traieste Inteligent!

NICIUN COMENTARIU