Mi-am facut cont pe Real Foods pentru ca am descoperit pe acest site produse romanesti delicioase, proaspete si frumos prezentate.
Navigand pe site si comandand cate si mai cate, am dat peste UCOOK! Este un kit (set) de mâncare cu absolut toate ingredientele necesare, gata porționate și cu o reteță care explica pas cu pas cum să-ți gătești ca un chef, prânzul sau o cină deosebită, în 30-40 minute. Totul este proaspăt porționat și expediat intr-o cutie termoizolantă direct la ușa ta (sau la birou).
Asa ca daca nu ai timp să cauti inspirație pentru rețete noi sau sa alergi dupa ingredientele unei mese reușite, pe UCook gasesti patru rețete noi în fiecare saptamană într-o cutie „la cheie” cu toate ingredientele proaspete, portionate și de cea mai bună calitate.
Si asa, m-am apucat eu de gatit!
Incet dar cu pasi siguri, urmaresc cu sfintenie retetele si ma bucur ca pot gati eficient si usor, manuind produsele si ingredientele proaspete si portionate, fara sa fac greseli.
De Dragobete mi-am dorit sa imi invit prietenii la masa, alegand doua dintre retetele UCook: Tocanita Irlandeza cu Miel si un Platou Mexican cu Avocado si orez negru. Ceva gustos si hranitor pentru barbati si ceva mai ‘light’ pentru femei.
Intrucat se zice ca “dragostea trece prin stomac” ce alta modalitate de a petrece o seara placuta decat un rasfat culinar la lumina lumanarii, cu un vin rosu bun , muzica in surdina si o discutie inteligenta intre prieteni?

NICIUN COMENTARIU