Activitatea mea intensa care inseamna: mers mult pe tocuri, condus masina, stat in fata laptopului la birou si stresul de zi cu zi, imi da uneori  dureri de spate, cervicale, amortirea  ligamentelor, crampe musculare si o stare de neliniste.

Fiind destul de ocupata, cu un program care ma plimba de colo-colo, imi este destul de greu sa merg constant la fizioterapie sau sa fac recuperare dupa o mini interventie chirurgicala.

E adevarat ca si aceste lucruri sunt importante de facut dar eu am descoperit si terapiile alternative astfel ca eu cred foarte mult in principiul descatusarii energiei qi ( energia vietii) si in impulsurile cu frecventa joasa, in acupunctura , in masajul talpilor( talpa este a doua inima a corpului cu 35 de zone care conecteaza organele vitale), in termoterapie care relaxeaza tensiunea musculara, in campul electric biologic care regleaza echilibrul dintre yin si yang al corpului.

Imi doream un dispozitiv care sa ma ajute si pe care sa il pot folosi acasa, in limita timpului meu disponibil si atunci cand simt ca ma apasa durerea.

Intrand pe Internet, am descoperit Tera Med si dispozitivul electronic de masaj cu impuls.

Este un aparat multi-functional, cu o varietate de programe care nu numai ca vindeca bolile obisnuite dar poate mentine sanatatea fizica a corpului.

Kit-ul aparatului este complet cu set de ventuze, electrozi, papuci de masaj, dispozitiv cu laser si centura termica.

Mai pot folosi aparatul inclusiv pentru scaderea in greutate, pentru infrumusetare faciala si chiar pentru marirea bustului.

Mi-am angajat propriul robot terapeutic care ma serveste 24/24, in confortul casei mele!

NICIUN COMENTARIU