Adesea sunt invitata in emisiuni, stiri sau talk show-uri pentru a vorbi despre moda si frumusete. Nu sunt critic de moda si nici stilist dar ma bucur ca lumea apreciaza stilul meu de viata si cel vestimentar. Eu incerc sa fiu sincera si sa recomand doamnelor si domnilor produse de calitate , ale unor branduri pe care eu le folosesc si pentru care pot garanta calitatea.
Imi plac brandurile romanesti dar si cele internationale. Acest melanj duce la crearea unei imagini in care stilul personal trebuie sa isi lase amprenta. Nu sunt o devoratoare de moda dar nici nu fac rabat de la calitate si piese in trend, cele sezoniere. Ma uit cu atentie la eticheta de pret si fac calcule inainte de a cumpara ceva.
Imi place sa promovez brandurile romanesti care au rezistat in timp precum Gerovital  de la Farmec si ma bucur nespus cand am posibilitatea sa colaborez cu astfel de companii de prestigiu, asa cum a fost proiectul “Mistic7” cu Dorin Negrau. O imbinare intre moda si beauty extrem de fireasca, avand ca element comun traditia romaneasca, valorile umane si frumusetea atemporala.
Suntem un popor frumos, cu gene bune, avem stil, avem clasa si ne place sa ne informam. Eu, in calitate de formator de opinie, ma bucur ca pot impartasi aceste informatii celor care isi doresc un stil de viata inteligent!

NICIUN COMENTARIU