Stiti ca iubesc marea. De fiecare data cand ma intalnesc cu ea, simt ca renasc. Un doctor mi-a spus ca o femeie, mai ales cand atinge o anumita varsta, ar trebui sa se apropie cat mai mult de mare, de aerul sarat, sa inspire aerosoli si sa se conecteze cu sunetul linistitor al valurilor. Poate de aceea mi-am facut obiceiul sa merg aproape o data pe luna la mare, la hotelul Iaki in Mamaia, care este deschis tot anul,  pentru a face cateva tratamente si terapii la Iaki SPA.

Recent am fost invitata sa prezint un eveniment clientilor hotelului si acest lucru s-a intamplat chiar in foayer-ul SPA-ului. Astfel, am descoperit si promovat terapii de infrumusetare: cele de reintinerire cu Gerovital Equilibrium, tratamentul minune de detoxifiere si stabilizare a metabolismului cu aparatul Iyashi Dome, fillere cu acid hialuronic si colagen Intraceuticals pentru fata si vinoterapia cu impachetari pentru detoxifierea si rejuvenarea corporala.
Cred ca tineretea si frumusetea trebuie intretinute, imbatrinirea trebuie preintampinata si toate terapiile non invazive sunt menite sa realizeze aceste lucruri.
Mai mult, stresul trebuie eliminat constant din sistemul nostru si pentru asta toti centrii nervosi din corpul nostru  trebuie atinsi, relaxati prin masaj, reflexoterapie, aromoterapie etc.
Iata cele doua tratamente pe care le-am facut eu la Iaki SPA. Cred ca imaginile vorbesc de la sine.

NICIUN COMENTARIU