Recent am participat  la un eveniment  care s-a desfășurat la aBeauty Clinique, mai exact la clinica din Constanța (sunt clinici și în BucureștiBrașov sau Galați și urmează să se mai deschidă clinici aBeauty în țară). S-a lansat DermaFrac și Universkin in parteneriat cu Top Line Europa.
Am asistat la descrierea celor doua terapii extraordinare, realizata de catre Luminita Dumitru, specialistul Top Line in tratamente faciale si corporale  si va redau mai jos ceea ce a scris Gabriel Ursan, manager aBeauty Clinique pe blogul sau:
Despre Universkin: este un concept unic creat de medici dermatologi și chirurgi plasticieni din Franța. În acest moment conceptul Universkin se regăsește în exclusivitate în orașe precum Brașov, Constanța sau Galați doar la aBeauty Clinique. De asemenea, există și în clinica aBeauty Clinique din București.
Practic, pe baza evaluării lunare a specialiștilor ți se creează pe loc o formulă dermato-cosmetică personalizată din ingredienți activi. E ca și cum ai cumpăra crema cu numele tău pe ea. Imaginează-ți că nu-ți mai cumperi o cremă sau un serum generic, ci îți cumperi în fiecare lună crema ta personalizată specifică tenului tău în luna respectivă. Am reținut un lucru fain din prezentare: azi ai 43 de ani și 4 luni. Peste o lună ai 43 de ani și 5 luni. Tenul tău s-ar putea să aibă nevoie de altceva. Nu te poți da în fiecare lună cu aceeași cremă pentru că nici o lună nu e la fel. Plus că, în luna următoare vei avea o lună în plus adunată la vârsta ta. Gândește-te la asta. Poți obține și tu acum serumul tău personalizat Universkin la aBeauty Clinique

Despre DermaFrac: Deși ai aflat tot ce trebuia să afli în interviul de mai sus, am să-ți povestesc foarte pe scurt de ce DermaFrac este o mezoterapie uimitoare. În primul rând nu doare ca la injectările cu ac. Dacă poți obține aceleași rezultate fără să treci prin experiența injectărilor de ce să nu o faci dacă tot a apărut și există DermaFrac? Majoritatea medicilor și clinicilor din S.U.A. folosesc deja DermaFrac, iar asta spune multe.

Pe o scară de la 1 la 10 a durerii a mezoterapiei injectabile, mezoterapia clasică cu ac doare de 8, iar DermaFrac doare de 1. În plus, DermaFrac distribuie uniform micile înțepături pe toată suprafața feței și permite substanței de rejuvenare, hidratare, luminare sau tratare a tenului acneic (fiecare pacient cu ce schemă de tratament primește) să ajungă în mod echilibrat în profunzimea dermului. Adică exact acolo unde trebuie.

În funcție de nevoile tenului tău, DermaFrac este o soluție foarte bună pentru tratarea ridurilor, pentru a crea o piele mai fermă, pentru a întineri frumos sau pentru a rezolva alte probleme cu care te confrunți. De asemenea, DermaFrac oferă rezultate uimitoare și de lungă durată atât pentru față, cât și pentru gât sau decolteu.

V-am convins? 🙂

1 COMENTARIU

Comments are closed.