Ce Este Pinner Test si De Ce Este Important?

0
2467

Primăvara, ritualul meu de îngrijire și înfrumusețare începe cu personalizarea alimentației, mai precis cu PinnerTest.

Anul acesta, am decis să încep cu sănătatea mea, mai precis, am vrut să îmi personalizez alimentația cu testul de depistare a intoleranței alimentare, după cum se poartă și este en vogue în Occident.

De ce? Foarte simplu. Nu ați văzut că la aceeași dietă sau alimente organismele noastre reacționează diferit? E și normal, fiecare organism este unic și tolerează anumite alimente.

Acesta este și motivul pentru care am optat pentru „PINNER TESTarea primăverii”. Pinner Test este testarea inovativă de depistare a intoleranței alimentare care imi va zice care sunt alimentele care îmi sunt dăunătoare si nu priesc organismului meu, pentru a le exclude pentru un timp din dieta mea.

Și să știți că aceasta testare nu este un moft! Are un rol de prevenție: mâncând nu doar sănătos, ci și personalizat organismului meu, voi putea preveni apariția unor boli în timp – între noi fie vorba, totul pornește de la alimentație.

Mă va și ajuta să slăbesc și să scap de balonare, întrucât înțeleg că este unul dintre simptomatologiile provocate de intoleranță alimentară. Vă invit să mă urmăriți în video-ul de mai jos pentru a afla mai multe detalii despre procedură și despre beneficiile aferente.

Eu am facut acest pas si va recomand sa-l faceti si voi!

NICIUN COMENTARIU