In decursul timpului am schimbat vreo patru case. Mutandu-ma dintr-un apartament de doua camere intr-unul de trei, apoi de la o casa mai mica la una mai mare, fiind indragostita de privelistea pe care am regasit-o in centrul orasului, un lac superb ce se intindea in fata ei.

De fiecare data am cautat la casele mele sa fie altfel.  Chiar daca nu am avut buget ca sa-mi fac o casa pe teren propriu, ridicata dupa schite realizate special ci am gasit spatiu in cartiere rezidentiale, case construite dupa plan comun, de multe ori amagindu-ma ca am plecat de la bloc. Casele erau de fapt un bloc construit pe orizontala. Aceleasi probleme, acelasi zgomot de fond.

Si totusi, cand ajungeam la finisaje, la detalii si decoratiuni interioare, am ales sa imi folosesc imaginatia si sa dau frau liber tuturor dorintelor mele.

Pentru noua mea locuinta, am ales o zona in afara Bucurestiului, departe de zgomotul de masini, al drumurilor nationale, al magazinelor si centrelor comerciale. Situata intre doua paduri dar destul de aproape de rutele care duc spre centrul orasului. Mi-am dorit sa fiu aproape de familie, de parinti, fiica si sora. Am vrut sa stau intr-o casa care sa nu fie nici prea mare, nici prea mica intrucat am acumulat destul de multa mobila si obiecte dragi, avand nevoie de spatiu pentru ele.

Am intrat pe Internet si am vizionat sute de oferte. M-am indreptat spre casealtfel.ro. Cartiere mici de case dar cu un design mai aparte. Modern, pe linii drepte, ferestre mari, elemente de lemn cu terase, ganguri si curti cochete. Scara interioara spatioasa, cu cadran din sticla si alte lucruri care mi-au incitat pasiunea mea ascunsa. Aceea de a avea casa personalizata, costumizata dupa felul meu de a fi.

Astfel a pornit vanatoarea mea dupa usi, parchet, cazi, obiecte sanitare, mobila, obiecte de iluminat, mobila de gradina, faianta si gresie.

Nefiind o novice in acest domeniu, dupa cele patru case realizate inainte si in plus, rasfoind reviste de profil, Internetul si mergand pe recomandarile unor persoane competente si cu bun gust, am mers la tinta!

Pentru faianta si gresie, aleg mereu Marazzi dar fiind o marca scumpa, am ales sa merg la Outlet in Valea Cascadelor si am gasit… o comoara la un pret promotional.

Pentru mobila am optat la Mobexpert pentru obiectele de iluminat si canapea iar pentru bucatarie, dressing si dormitor la showroom-ul Casa Convenienza, deschis nou in Militari. M-am consultat cu specialistii lor si am ales tot ceea ce imi trebuie, fiind o iubitoare a mobilei realizate in Italia.

Intrucat pentru mine baia este locul cel mai important dintr-o casa, am cautat cada perfecta pentru ceea ce aveam eu in minte. Am vazut la hotelurile de cinci stele in Turcia si in special in tarile din Orient ideea ca baia face parte din dormitor si exact asa imi doresc si eu. O cada care sa fie ca un …pat, confortabila, mare, adanca, incastrata in faianta si cu trepte. Obiecte de decor precum lazi din lemn, lampi colorate, perne aruncate prin colturi completeaza ideea mea de baie perfecta. Si un alt mic element…baia despartita doar de un geam de dormitor, lasand ochiului din afara placerea de a vedea ceva…frumos.

Pentru aceasta cada am mers la magazinul Artemis din Valea Cascadelor. Si am gasit-o!

Recomand: Casa Convenienza, Faianta Gresie, Artemis. 

NICIUN COMENTARIU