De cand m-am mutat in casa noua, lumea care a vizitat-o a remarcat bucataria in stil clasic Provencal, in culori calde din lemn matuit, cu fibre naturale care parca capteaza si mai bine lumina naturala. Sertarele generoase, dulapurile cu inchidere silentioasa, hota in stilul usor arcuit care se potriveste perfect cu cuptorul Franke, toate aceste elemente dau o nota eleganta ce se imbina perfect cu sufrageria si mobilierul din dotare.
Bucataria este facuta la comanda, de la  magazinul Casa Convenienza din Militari, a avut un pret atractiv si a fost asamblata de catre echipa magazinului, fara un cost suplimentar.
Mobilierul facut pe comanda in Italia m-a atras datorita designului si lemnului de calitate, dupa ce am vizionat o multime de bucatarii din toate retele de profil.
De la Casa Convenienza am mai achizitionat un pat din fier forjat la un pret de pana la 200 Euro si am facut comanda speciala pentru dressing, realizat pe dimensiunile camerei si dupa cerintele mele pentru a-mi usura selectia de pantofi, genti, haine si accesorii.
Va recomand sa vizitati magazinul si site-ul Casa Convenienza.

NICIUN COMENTARIU