In calatoria mea in Toscana, m-am bucurat ca am reusit sa port camasa alba din noua colectie semnata Dorin Negrau, ea incadrandu-se perfect in povestea medievala a orasului Sienna. Putini cunosc insa secretul din spatele acestei camasi… este camasa cu farmec, pe care am purtat-o la sedinta foto realizata alaturi de oameni dragi pe care ii cunosc de cand aveam douazeci de ani.

Dorin Negrau a lansat ieri colectia de camasi cu Farmec, “Mistic 7”, printr-o campanie de promovare inedita, organizata in cadrul magazinului Gerovital, din Park Lake Mall.

Designer-ul propune 7 modele de camasi albe unisex, fiecare fiind purtate de cate un model  emblematic din  moda romaneasca,  intr-un concept MISTIC. Cine au fost acele modele?

Zina Dumitrescu, model la optzeci de ani, Dana Androne, colega mea “de podium” din anii ’90 si … subsemnata, alaturi de inca alti 4 tineri, manechini din generatia actuala.

Mi-a placut foarte mult ideea propusa de Dorin si am considerat ca este ceva ce trebuie sa se intample, mai ales ca mi se pare foarte important sa aratam ca frumusetea este atemporala, daca este pastrata cu grija si daca este scoasa in evidenta de o tinuta eleganta. Si ce poate fi mai frumos decat o camasa alba, cu motive traditionale romanesti si un tuseu modern al unui designer precum Dorin Negrau?

In plus, prezenta companiei Farmec ca sustinator al proiectului, cu produsul emblematic romanesc, Gerovital Clasic folosit de catre toate romancele, m-a facut mandra ca sunt parte din acest tablou al frumusetii feminine.

“Ne bucuram ca lansarea acestei colectii a avut loc in primul magazin Gerovital din tara si ca am reusit sa sprijinim activ proiectul initiat de un designer roman si de cel mai mare producator roman de camasi. De asemenea, salut faptul ca acest eveniment este dedicat doamnei Modei Romanesti, Zina Dumitrescu, o personalitate care se afla mereu in inima echipei Farmec si a brandului Gerovital. Traditia si inovatia reprezinta pentru compania Farmec doua elemente cheie in dezvoltarea noastra, iar faptul ca aceasta colectie imbina motive traditionale romanesti cu unele contemporane ne-a convins sa ne alaturam cu entuziasm acestui proiect ”, a  declarat la conferinta de presa, Mircea Turdean, Directorul General al companiei Farmec.

Pentru mine este o onoare sa pot sa fac parte din acest proiect initiat de Dorin Negrau, din mai multe puncte de vedere si anume, in primul rand prietenia frumoasa pe care o am cu Dorin,   imi plac foarte mult creatiile lui, il admir si il respect pentru ceea ce face! Am avut apoi ocazia sa fiu alaturi de doamna Zina, dupa mult timp, ea mi-a indrumat primii pasi in cariera, este mentorul meu. Nu in ultimul rand ma bucur de colaborarea cu compania de prestigiu Farmec, ale caror produse le folosesc constant, inca din adolescenta.

Filmul realizat de catre Remus Agatinei, #Agaphoto, surprinde momente frumoase din timpul sedintei foto si ma bucur ca am ocazia sa-l postez pe blog-ul meu.

Colectia de camasi “Mistic 7” by Dorin Negrau este disponibila la vanzare, pe site-urile www.tarnava.ro, www.negrau-shop.com si www.welovecouture.ro.

NICIUN COMENTARIU